2024, strategii de „marketing”

ciolacu

Premierul României, Marcel Ciolacu, punctează și la nivel european, arătând de ce e bine să fii în funcție într-un an electoral atât de important: „Familia social-democrată europeană s-a reunit la #Roma pentru a lansa candidatul comun pentru șefia Comisiei Europene, în persoana comisarului pentru Locuri de Muncă și Drepturi Sociale, Nicolas Schmit. Nicolas este un prieten al României care ne-a sprijinit în scoaterea #pragului impus pensiilor în PNRR și în atragerea de fonduri europene suplimentare de către țara noastră.
Am discutat cu președintele PES, Stefan Lofven, despre strategia Partidului Social Democrat pentru câștigarea alegerilor și m-am bucurat să beneficiem de #sprijinul consistent al familiei social-democrat europene.


Totodată, am felicitat-o pe Elly Schlein, Secretarul General al Partidului Democrat din Italia, pentru recenta victorie din alegerile regionale din Sardinia și i-am mulțumit pentru disponibilitatea sa de a sprijini reprezentarea românilor pe listele Partidului Democrat la viitoarele alegeri”.


Tot președintele PSD mai postează că „Europa are nevoie de mai multe politici sociale, are nevoie de umanizare, are nevoie de energia și ideile pe care le susține social-democrația europeană!


Când spunem că nimeni nu mai trebuie lăsat în urmă, trebuie să și trecem la fapte. Și, cu modestie o spun, noi am fost cei care am făcut mereu lucrul acesta.


Fie că vorbim de Pedro Sanchez în Spania, de Antonio Costa în Portugalia, de Stefan Lofven în Suedia, de Mette Frederiksen în Danemarca, de Olaf Scholz în Germania sau de Partidul Social Democrat în România, noi am fost cei care am crescut #salariulminim, am mărit #pensiile, am creat locuri de #muncă, i-am sprijinit pe #tineri și am dezvoltat țările noastre. Iar un exemplu în acest sens este Nicolas Schmit.

Comisarul pentru Locuri de Muncă și Drepturi Sociale, omul care a dezvoltat programul SURE prin care am salvat milioane de locuri de muncă. În cadrul SURE, România a beneficiat de peste 3 miliarde de euro”

Ionuț Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *