Zilele Erasmus 2023, sărbătorite la CNET

Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu a sărbătorit astăzi Zilele Erasmus 2023 printr-o activitate intitulată ”Diseminarea experienței mele Erasmus”. Această activitate face parte dintr-un proiect pe care liceul îl derulează alături de Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” și Europe Direct.

În cadrul activității, elevii care au participat la mobilitățile organizate în cadrul celor patru proiecte Erasmus+ pe care Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” le-a implementat în perioada 2019-2023, au vorbit despre experiențele trăite, dar și despre oportunitățile pe care aceste proiecte le oferă tinerilor.

Inspectorul școlar pentru proiecte europene, Marieta Pavel, le-a vorbit elevilor despre proiectele ANPCDEFP și i-a încurajat să-și depună dosarele de candidatură în vederea participării la un astfel de proiect. De asemenea, reprezentanții Europe Direct, Marinela Csolti și Lucian Dobroiu, le-au vorbit elevilor despre acest proiect ”Europe direct”, dar și despre toate tipurile de programe pe care Uniunea Europeană le-a lansat, printre acestea amintim Discover EU. Întreaga activitate a fost coordonată de profesorul Claudia Oprișe și de directorul Colegiului Național “Ecaterina Teodoroiu”, Minodora Paliu.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *