Weber: CEO are o importanță vitală pentru județul Gorj

Complexul Energetic Oltenia are o importanță vitală pentru județul Gorj. O spune deputatul Mihai Weber, care, din cele declarate își dorește să fie salvată compania energetică.
Deputatul PSD vrea să salveze colosul energetic, deși, în urmă cu mai mult timp acesta transmitea că nu vrea să le dea speranțe minerilor și energeticienilor. Declarațiile acestuia sunt altele acum. Mii de oameni din CEO și nu numai ar suferi dacă Complexul Energetic Oltenia s-ar închide. Afectat ar fi și impactul economic al României.

Mihai Weber, deputat PSD Gorj

Între formațiunile politice continuă acuzațiile, iar social democrații spun că în situația de față nu este vorba de culoarea politică, iar liberalii ar trebui să se preocupe de salvarea Gorjului, nu de războiul politic dintre PSD și PNL.

Mihai Weber, deputat PSD Gorj

Deputatul PSD a prezentat și câteva declarații ale senatorului liberal, Ion Iordache, care ar trebui să se implice mai mult pentru salvarea CEO, având în vedere legătura strânsă pe care o are cu Ministrul Energiei Virgil Popescu, a mai adăugat Mihai Weber.

Mihai Weber, deputat PSD Gorj

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *