Vrea ca autoturismele vechi din Mătăsari să fie casate

La Primăria comunei Mătăsari a fost depus un proiect prin care un consilier local cere casarea autoturismelor vechi. Pentru ca acest proiect să fie aprobat va trebui să fie organizată o ședință extraordinară a Consiliului Local.

Ca primăria să accepte acest proiect de hotărâre, autoritățile locale ar fi trebuit să prindă în buget sume pentru casarea rablelor, dar și proiectul propus de consilierul local să fie aprobat de Consiliul Local.


”Am înregistrat la primăria Mătăsari un proiect de hotărâre privind aprobarea participării Primăriei Mătăsari la „Programul privind casarea autovehiculelor uzate” derulat de Administrația Fondului pentru Mediu”, a transmis consilierul local, Ion Buzărin.


Dacă Primăria Mătăsari ar intra în programul acesta, locuitorii ar putea primi suma de 3.000 de lei pentru a renunța la mașinile uzate cu o vechime mai mare de 15 ani.
De menționat este faptul că stimulentul de casare este de 2.400 de lei de la Fondul pentru Mediu și 600 de lei sunt din bugetul local al primăriei Mătăsari.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *