Voluntarii vor încasa la plecarea din CEO suma de 22.000 de lei

Cea mai mare sumă pe care Complexul Energetic Oltenia o va plăti angajaţilor care vor fi disponibilizaţi colectiv este de 22.000 de lei.
Este vorba de personalul care va depune în mod voluntar cereri de disponibilizare şi care va beneficia de numărul maxim de salarii medii brute pe unitate.
Astfel, angajaţii Complexului Enegretic Oltenia(CEO) care vor părăsi de bună voie companie vor beneficia de 9 salarii medii brute pe unitate.
Anul acesta, începând cu data de 15 mai, o mie de persoane vor fi disponibilizate colectiv de la Complexul Energetic Oltenia.
Iniţial s-a vorbit despre disponibilizarea a 2.000 de angajaţi, însă acţionarii au aprobat reducerea la jumătate a programului de concedieri colective.
S-a stabilit, de asemenea, și cu ce bani vor pleca acasă cei vizați.
Un salariu mediu brut pe unitate pentru salariații care vor îndeplini condițiile de pensionare până la 30.04.2018; trei salarii medii brute pe unitate pentru salariații care vor îndeplini condițiile de pensionare până la 30.04.2019;
De asemenea, şase salarii medii brute pe unitate vor încasat angajaţii care vor îndeplini condițiile de pensionare in intervalul 01mai 2019¬¬- 31 decembrie 2019.
Toate categoriile de salariaţi care intră în program beneficiază de venit de completare şi somaj în cuantum de maximum de 2.300 lei net în primul an şi de venit de completare în anul al doilea.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *