Visul frumos s-a terminat! Trezirea!

CSM Târgu Jiu a pierdut și al doilea joc din Liga Florilor. Gorjencele au fost învinse clar de SCM Râmnicu Vâlcea pe teren propriu, 25-33.


Fără căpitanul Angela Pușcaș, gazdele au oferit o evoluție frustrantă proprilor fani, cu multe greșeli și inexactități. Andreea Mihart și Teodora Popescu nu au oferit plusul de care gorjencele aveau nevoie la linia de 9 metri, iar ratările din debutul confruntării le-au dus pe vâlcence în avantaj. Mai mult, pivoții CSM-ului nu au marcat în acest meci, iar odată ce oaspetele au preluat conducerea, nu s-au mai uitat înapoi.


O certitudine este Siomone Bohme, extrema daneză fiind din nou cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu-Jiu, cu 7 reușite. În schimb, Nathalie Hagman a dat 10 goluri pentru Vâlcea.
Reprezentanții gazdelor au recunoscut problemele evidente pe care le are echipa. Grupul nu s-a sudat, iar atitudinea nu este cea potrivită.


“Ne doream să câștigăm acest meci, dar cred că atitudinea noastră a fost problema astăzi. Am făcut foarte multe cadouri, iar Vâlcea este o super-echipă. Cred că ne putem bate cu oricine, dar trebuie să ne schimbăm jocul și atitudinea. Nu va exista meci ușor pentru noi în sezonul acesta. Jucăm mai slab, deși avem schimbări, avem bancă față de sezonul trecut. Nu mai avem aceeași apărare, cea cu care am obișnuit pe toată lumea. Le-am ajutat pe fetele noi să se adapteze, nu putem să stăm jumătate de sezon să așteptăm să ne pice ceva din cer. Trebuie să strângem rândurile”, a spus extrema Andreea Chiricuță.

Liviu Andrieș a fost chiar mai tranșant. A admis că echipa este sub nivelul sezonului trecut.


“Din cele 33 de goluri primite de la Vâlcea, 15 au fost pe repunere rapidă și contraatac, asta înseamnă că am făcut multe cadouri. Au fost mai proaspete decât noi, la noi s-a acumulat oboseala, am avut patru meciuri dificile în șapte zile. Mi-am dat seama de ceva timp că lucrurile nu merg bine. Anul trecut vedeam implicare, determinare, lucruri pozitive. Am tras semnale de alarmă încă din timpul partidelor amicale că nu suntem ok. Sunt mai multe motive, pe care trebuie să le găsim, și noi banca tehnică, dar în primul rând fetele. S-au dus poveștile și amintirile, nu mai trăim din trecut. Trebuie să ne trezim, pentru că urmează două jocuri foarte importante pentru noi, iar dacă vom avea evoluția de astăzi vom scoate foarte puțin. E clar că nu trebuie să dăm nici în partea cealaltă, trebuie să ne uităm cu cine am jucat în cele patru meciuri. Este foarte greu pentru calitatea pe care o avem noi la ora actuală.E normal că Angi ne lipsește. Atât pe apărare, cât și pe atac. Din punctul mecu de vedere, la ora actuală, suntem mai slabi ca anul trecut”.


În viitoarele runde, CSM se deplasează la Ştiința București și Corona Brașov.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *