Viitorul, învinsă de Tunari. Cojocaru: „Am fost lenți, greoi”

Viitorul Târgu Jiu a pierdut ultimul meci disputat pe teren propriu în acest sezon. Gorjenii au fost învinși, scor 1-2, de CS Tunari. Partida a contat pentru etapa a cincea a Grupei B din play-out-ul ligii secunde. Jocul nu a avut o miză reală, pentru că amfitrionii și-au îndeplinit obiectivul, iar ilfovenii erau deja retrogradați.

Echipa lui Dan Alexa a deschis scorul prin Dragoș Gheorghe în minutul 21, însă Denis Brînzan a egalat până în pauză, după o fază fixă. O lovitură liberă a adus punctele vizitatorilor. A marcat Valentin Borcea, în minutul 58.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat după meci că la echipa sa trebuie să existe dorință de progres, mai ales că sunt mulți jucători “cruzi”. Timișoreanul nu știe dacă va rămâne la Târgu-Jiu.

“Chiar dacă meciul nu are miză, trebuie să ai dorința să lupți, să câștigi, fiindcă așa e normal la fotbal. Mai ales noi, care avem o echipă tânără. Trebuie să progresezi, fiindcă așa e normal în viață. Diferența s-a făcut la lovitura aia liberă, unde am spart noi zidul. Am luat un gol foarte ușor, în rest, nu știu dacă ei au mai avut vreo ocazie după lovitura liberă și nici până atunci. Noi am pus presiune, dar fără să ne creăm ocazii. Am dus foarte greu mingea sus. Am fost lenți, greoi. Jucătorii trebuie să vrea altceva de la ei, indiferent că nu mai este nicio miză și e așa o stare de apatie…tu, ca jucător, trebuie să îți dorești altceva. Nu pot să zic că jucătorii nu și-au dorit să câștige. Exclud acest lucru, dar ne trebuia altă vigoare astăzi. Probabil pentru că ne-am îndeplinit obiectivul și ne-am salvat de la retrogradare, s-a instalat așa o stare de apatie. Mai avem un meci la  Chiajna și după aceea vom vedea ce se întâmplă. Am avut ceva tatonări (n.r. ­– pentru a rămâne la echipă), dar nimic concret”, a declarat  tehnicianul.

Viitorul în meciul cu Tunari: Krupenschi – Croitoru , Bîrzu , Savu , Godja – Acolatse (63′ Moisie) , Brînzan (C) , Tiihonen – Gîrbiță (82′ Lupulescu) , Nikpalj , Popa (74′ Andreaș). Antrenor: Călin Cojocaru.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *