Viitorul, egal cu FK Csíkszereda. Play-off-ul se decide în ultima rundă

Cu Flavius Stoican pe banca, Viitorul Târgu Jiu a remizat, luni seara, cu formatia FK Csíkszereda. In ciuda unui meci animat, cele doua echipe nu au gasit drumul spre gol.


În prima repriză, gazdele și-au trecut în cont ocaziile mai mari. Lixandru și Paraschiv puteau înscrie din careul mic, dar nu au fost inspirați în fața porții. Totuși, gorjenii au trecut prin emoții mari în partea secundă. Bor a marcat în minutul 86, dar după ce s-au bucurat secunde bune, ciucanii s-au lovit de semnalizarea asistentului, care a indicat offside. Viitorul a mai evitat un glonț la ultima fază a confruntării. Lixandru a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător, iar Kelemen a trimis puțin peste poartă din lovitura liberă care a rezultat. Echipa lui Flavius Stoican a urcat, momentan, pe locul întâi, dar prezența în play-off se joacă în ultima etapă.

Flavius Stoican, antrenor Viitorul Târgu Jiu

Stoican a fost înștiințat de finanțatorul Nicolae Sarcină că este dorit în continuare la Târgu Jiu, indiferent de modificările din staff-ul gorjenilor.

Flavius Stoican, antrenor Viitorul Târgu Jiu

În ultima rundă, pentru a se califica în play-off, Viitorul are nevoie de un rezultat de egalitate la Dunărea Călărași pentru a nu depinde de alte scoruri ale etapei.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *