Viitorul bate la porțile play-off-ului

Sezon peste așteptări pentru Viitorul Târgu Jiu. Cu o echipă mult schimbată față de precedentul campionat, gorjenii au ajuns la șapte partide consecutive fără înfrângere.


Mai mult, trupa antrenată de Călin Cojocaru este în “buza” play-off-ului, după succesul cu CS Mioveni (1-0) de la Severin. Unicul gol al confruntării de duminică a fost marcat de Aziz, în minutul 89, după o centrare a lui Gîrbiță. Tot gazdele fuseseră mai periculoase și până atunci, prin Jozic și Albert Voinea.
Succesul îi duce pe alb-albaștri la un singur punct de argeșeni, care cu 16 puncte ocupă locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezența în faza superioară a competiției. Viitorul are o singură înfrângere în Liga 2 după 10 runde, timp în care a contabilizat 3 victorii și 6 egaluri.


Călin Cojocaru nu a stat pe banca echipei la acest meci, fiind suspendat. Viitorul a fost condusă de secundul Bogdan Chiriac.

Bogdan Chiriac, antrenor secund Viitorul Târgu jiu


Pentru echipa din Târgu-Jiu urmează o deplasare la Tunari.
Viitorul în meciul cu Mioveni: Geantă – Jozić (90+2′ Moisie) , Mrsulja , Savu , Godja – Brînzan (C) (64′ Voinea) , Tiihonen – Gîrbiță , Acolatse , Andreaș (64′ Croitoru) – Aziz (90+2′ Core).

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *