VIDEO: Hoții de mașini dau târcoale prin Târgu Jiu

Hoții de mașini dau târcoale prin Târgu Jiu. Se întâmplă în mai multe cartiere din municipiu, unde persoane necunoscute, îmbrăcate cu haine închise la culoare și cu glugă pe cap, patrulează prin oraș. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum un tânăr se apropie de bolidul de lux și-l privește minute în șir cu atenție în timp ce vorbea la telefon.

Camera de supraveghere video cu senzor de mișcare în perimetru și avertizare pe telefon l-a scăpat pe târgujian de un posibil jaf. În momentul în care bărbatul a văzut camera de supraveghere, a dispărut din peisaj. De menționat este faptul că tânărul necunoscut a dat târcoale mașinii la miezul nopții, moment în care acesta nu putea fi observat prea ușor de locuitorii din cartier. Acesta s-a dat jos dintr-o mașină cu numere de Dolj.


Se pare că nu este primul caz care îi face pe șoferii din Târgu Jiu să-și păzească mașinile, căci, în urmă cu o seară, alte persoane necunoscute au năpustit asupra unui autoturism din oraș. Au deschis geamurile și ușa mașinii, însă nu au reușit să o pornească. Cel mai probabil aceștia au încercat să o fure, urmând să o ducă la dezmebrări. Proprietarul a făcut o plângere penală, iar în prezent se caută făptașii

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *