Vești

Vești care mai de care mai bune primim de la actualul premier, Marcel Ciolacu. Sau cel puțin asta aflăm, că lucrurile merg bine. Iată ce spune președintele social-democraților despre drepturile angajaților din sistemul de sănătate: „Alături de #investiții, asigurarea resursei umane motivate și adecvate este o condiție vitală pentru ca românii să beneficieze de servicii medicale de #calitate.


Așa cum am promis, am aprobat astăzi o ordonanță de urgență prin care, începând cu 1 august, majorăm veniturile pentru angajații din sănătate care asigură gărzi și asistența medicală în zilele de weekend sau sărbători legale.


Totodată, am luat măsuri ca toți angajații din #sănătate să beneficieze de vouchere de vacanță și de concediul de odihnă la care au dreptul.


Pentru a asigura personalul necesar în spitale și în toate unitățile sanitare, am decis organizarea de concursuri pentru ocuparea a peste 4.000 de posturi vacante din sistemul medical.


La fel ca în cazul Educației, reușim – într-un timp scurt – să luăm decizii #corecte, să reparăm inechitățile vechi și să oferim condițiile necesare cadrelor medicale pentru ca românii în suferință să fie cât mai bine îngrijiți!”. Sună fain, nu? Vedem.


Tot premierul Ciolacu mai spune despre alimentele de bază următoarele: „#Stopăm creșterea prețurilor la alimentele de bază! Prima țintă importantă enunțată și asumată pe care am reușit, în doar două săptămâni, să o îndeplinim prin ordonanță de urgență.


Prin #ieftinirea celor 14 alimente de bază, creștem puterea de cumpărare pentru toți românii.
Le mulțumesc tuturor celor implicați, procesatorilor și marilor retaileri, care au fost parteneri onești și corecți, făcând ca această luptă împotriva creșterii prețurilor să devină un obiectiv comun.”
Concluzia e simplă: de la guvern, totul se vede ok.

Așteptăm…

Ionuț Catrina

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *