”Veniturile românilor trebuie să crească!”

”Veniturile românilor trebuie să crească!” Este declarația reprezentanților PSD care susțin introducerea taxei de solidaritate pentru marile companii și scăderea impozitării muncii. Social-democrații transmit că o astfel de taxă „este absolut necesară în contextul actual în care populația și firmele mici se confruntă cu o creștere substanțială a prețurilor”.


Claudiu Manta, deputatul PSD de Gorj, spune că trebuie luate măsuri având în vedere faptul că există marile companii care speculează situația economică actuală și se îmbogățesc pe seama celor care muncesc din greu. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie introdusă taxa de solidaritate, motiv evidențiat chiar și într-un comunicat de presă trimis de PSD.

Claudiu Manta, deputat PSD Gorj

Acesta mai spune că pentru ca statul să poată avea putere financiară în continuare, trebuie să fie aplicată această taxă de solidaritate marilor companii din România.

Claudiu Manta, deputat PSD Gorj

”PSD consideră că statul trebuie să sprijine IMM-urile, fermele agricole și infrastructura critică, în principal școlile și spitalele, astfel încât acestea să își poată instala cât mai rapid sisteme proprii de producere a energiei din surse regenerabile. România are la dispoziție 12 miliarde euro, bani europeni, din Fondul de Modernizare, pentru atingerea acestui obiectiv”, se mai arată în comunicat.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *