Val de accidente în Gorj

Doua masini, dintre care un taxi, au fost implicate intr-un accident in apropierea Pietei Centrale din municipiul Targu Jiu. In urma impactului, doua femei au fost ranite.
Acestea erau pasagere ale masinii care efectua serviciul de taxi. Potrivit politistilor, cauza accidentului este nepastrarea distantei de siguranta in mers.

Miruna Prejbeanu, purtator de cuvant IPJ Gorj

Tot luni, un camion incarcat cu lemne, in timp ce cobora de la Ranca, a parasit partea carosabila si s-a rasurnat in sant. In urma impactului, soferul, sotia sa si cele doua fiice de 9 si 10 ani, toti din Novaci, au fost raniti.

Miruna Prejbeanu, purtator de cuvant IPJ Gorj

Totodata, luni seara, in fata magazinului Parang din municipiu a avut loc un alt accident. Se pare că șoferul unei masini a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens lovind violent un alt autoturism ce circula regulamentar. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

De asemenea, in aceasta dimineata s-au produs doua tamponari pe raza judetului Gorj. Prima a avut loc pe Defileul Jiului intre un autoturism si un camion. Cea de-a doua s-a produs la Rovinari, in apropiere de termocentrala.
Acolo au fost implicate trei autoturisme. In ambele situatii, nu au existat persoane care sa solicite transportarea la spital.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *