Va fi liniște la Transloc?

Salariile angajatilor de la Transloc Tg-Jiu vor fi majorate! Si asta, pentru ca, proiectul de hotarare privind alocarea unei sume de bani pentru buna functionare a societatii care asigura transportul in comun a fost aprobat in sedinta de Consiliu Local!
Lucrurile pareau a se linisti. Majorarea lefurile şoferilor care ameninţau că vor intra în grevă trebuia sa rezolve situatia. Dar, din pacate este doar linistea dinaintea furtunii. Pentru faptul că merg sume substanțiale la societate, iar condițiile pentru călători nu sunt cele mai bune, fost cerută demisia șefilor de la Transloc. S-a venit chiar si cu propunerea de privatizare a acestui serviciu.
Viorel Petcu, consilier municipal PSD Gorj


Cristian Toader  Pasti, consilier municipal


Edilul Marcel Romanescu a exclus varianta privatizarii societatii, argumentand faptul ca timp de doi ani, primăria va desfășura un contract de îmbunătățire a infrastructurii și nu ar putea face aceste investiții dacă societatea ar ieși din subordinea Primariei.
Marcel Romanescu, primarul municipiului Tg-Jiu


Dupa lungi discutii, intr-un final, majoritatea a votat pentru acordarea subventiei pentru societatea în valoare de 220 de mii de lei.

Lefurile angajaților vor depăși cu puțin 2.000 de lei dacă vor fi aplicate majorările promise de municipalitate.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *