Update – Ministrul Energiei, în vizită la Gorj

Update

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a venit astăzi în județul Gorj. Oficialul a vizitat mai multe cariere și Grupul 5 de la Rovinari, unde s-a întâlnit cu reprezentanții sindicatelor și cu membri din conducerea Complexului Energetic Oltenia.


Au fost dezbătute o serie de probleme cu care se confruntă compania energetică. Ministrul Energiei a dat asigurări că va căuta cele mai bune soluții, împreună cu factorii decidenți. Oficialul a declarat că va merge la Comisia Europeană pentru a renegocia Planul de Restructurare al CEO.

Sebastian Burduja, ministrul Energiei


De asemenea, Sebastian Burduja a vizitat și investițiile hidroenergetice de pe râul Jiu, construite peste 90%, dar nefinalizate. Mai apoi, ministrul a susținut o conferință de presă, la Sala C de la sediul Instituției Prefectului Gorj.

Știrea inițială

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a venit astăzi în județul Gorj.
Oficialul a mers într-o carieră a Complexului Energic Oltenia, a vizitat Grupul 5 de la Rovinari și s-a întâlnit cu reprezentanții sindicatelor și cu membri din conducerea companiei.
De asemenea, Sebastian Burduja va vizita și investițiile hidroenergetice de pe râul Jiu, construite peste 90%, dar nefinalizate.
De la ora 16.30, ministrul va susține o conferință de presă, la Sala C de la sediul Instituției Prefectului Gorj.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *