Unități de învățământ dotate cu grupuri sanitare

In ultimii ani zeci de mii de elevi din Romania au beneficiat de conditii de igiena mult mai bune, dar si de toalete modernizate. Aceste schimbari au putut fi facute cu ajutorul reprezentantilor de la Crucea Rosie Romana in parteneriat cu o firma de produse de curatenie.
Și în acest an vor fi impărțite produse pentru menținerea igienei în 25 de școli din România, din aproximativ 20 de județe, printre care se numără și Gorjul.
Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii din Gorj,spune că este a 6 a etapă a acestei campanii.

Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii din Gorj

De asemenea, acesta a ținut să precizeze că și în Gorj, există școli gimnaziale care vor beneficia de aceste produse de curățenie.

Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii din Gorj

Organizatorii campaniei fac un apel public pentru donații, către toate persoanele fizice și juridice care iși doresc să contribuie la această cauză, astfel încât să nu mai existe nicio unitate de învățământ cu toalete în curte și condiții precare de igienă.

Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii din Gorj

Acest proiect implementat are un rol foarte important pentru că se dorește crearea de condiții optime de igienă în școlile din România, prin dotarea cu grupuri sanitare acolo unde în prezent acestea sunt in curte, sau renovarea toaletelor din scolile unde acest lucru este necesar.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *