Undă verde pentru lucrările la bazinul de înot din Târgu Jiu

Targujienii vor putea inota, in curand, in bazinul ce va fi construit in locul strandului din apropierea Stadionului Municipal. Potrivit edilului Marcel Romanescu, una dintre firmele inscrise la licitatie a fost declarata castigatoare.


Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu, printr-o postare pe facebook.
“Avem un câștigător al licitației pentru bazinul de înot acoperit de la Târgu Jiu! Oferta Sc Masterclass SRL a fost aleasă, urmând să înceapă lucrările cât mai curând posibil. Două milioane de euro ajung la Târgu Jiu prin Compania Națională de Investiții, bazinul de înot acoperit urmând a fi construit lângă Stadionul Municipal. Tot aici vom reamenaja și fostul ștrand al orașului, cu bani de la bugetul local. De asemenea, baza sportivă din Debarcader urmează să intre în reabilitare în curând. Aici am trecut de evaluarea tehnică, ofertele firmelor care participă la licitație sunt în regulă și suntem la stadiul evaluării financiare, ultima etapă înaintea stabilirii câștigătorului. Obiectivul este finanțat tot prin CNI.”

Tot edilul Romanescu a mai anunțat că există mai multe oferte depuse pentru Casa de Cultură. Astfel că, imobilul va fi reabilitat în curând, suma investită fiind de 4,5 milioane de euro, bani care vin de la Ministerul Dezvoltării, prin CNI.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *