Un instructor educativ şi un paznic din Mehedinți, acuzați că au abuzat sexual mai mulți copii

Un instructor educativ şi un paznic din Mehedinți au fost arestați pentru 30 de zile după ce au abuzat sexual șapte copii. Cei doi sunt angajați la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă „Constantin Pufan” și la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.


Cei doi bărbați cu vârstele de 53, respectiv 56 de ani, îi ademeneau pe minori cu sume modice de bani, în apartamentele lor. Cel care i-a dat de gol, a fost chiar unul dintre tinerii abuzați. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs faptele.


„Din cercetări reiese că, din 2021 și până în 2024, cei doi inculpați au constrâns, profitând de situația vulnerabilă, și au determinat un număr de 7 copii minori să întrețină relatii sexuale. Din cei 7 copii, un număr de 5 erau pe perioada agresiunii sexuale institutionalizați în cadrul DGASPC Mehedinți, iar un număr de 2 sunt elevi în cadrul unei școli cu nevoie speciale de pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin”, a afirmat Gheorghe Ciocan, purtătorul de cuvânt al Parchetului Mehedinți, potrivit Orsova24.ro
Urmează acum să fie audiate mai multe persoane pentru a stabili dacă erau și alți angajați care știau de abuzurile sexuale puse la cale de cei doi.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *