Un fost șef vrea din nou în Directoratul CEO

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, vrea să revină la conducerea companiei energetice. Două persoane și-au depus dosarele de candidatură pentru posturile de membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.
Cele două persoane sunt actuali angajați ai Complexului Energetic Oltenia. Unul este Daniel Burlan, fost președinte al Directoratului CEO și actual director al Direcției Vânzări din cadrul companiei energetice. Daniel Burlan a fost înlocuit din funcția de președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia la începutul acestui an, ca urmare tragediei de la Cariera Jilț unde au murit trei mineri într-un accident de muncă.
Al doilea dosar depus pentru selecția de membri în Directoratul Complexului Energetic Oltenia este al lui Daniel Pităroiu, consilier pe lângă Directoratul companiei energetice și fost director financiar în sectorul energetic. Termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea participării la selecție este 31 decembrie 2023. În Directorat sunt 5 posturi. Durata mandatelor va fi de 4 ani.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *