Un fost pandur a ajuns la FCU. Trupa lui Mititelu i-a prelungit contractul unui alt mijlocaș

FCU Craiova a anunțat două mutări. L-a achiziționat pe Alexandru Vodă, ultima oară la Șelimbăr, și i-a prelungit contractul belgianului William Baeten. Alexandru Vodă este un fotbalist craiovean care a plecat în Liga 1 de la Pandurii Târgu Jiu, iar în primul eșalon a adunat 31 de prezențe. A evoluat la FC Hermannstadt. Mijlocașul drepta a semnat un contract valabil până în vara anului 2023, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane.


„Mulțumesc din start conducerii pentru șansa oferită. De mic am visat să joc la această echipă, mai ales că eu sunt născut în Craiova. Am discutat și cu patronul echipei, domnul Adrian Mititelu. Dânsul mi-a urat multă baftă, iar de acum depinde totul doar de mine ca să mă impun. Nu m-am născut titular și vă promit că voi munci foarte mult la antrenamente. Postul meu de bază este cel de fundaș dreapta, dar pot să joc și mijlocaș de bandă dreapta. Colegii m-au primit foarte bine la antrenamente”, a declarat Vodă, care poate evolua și ca fundaș.


Pentru trei ani și-a prelungit contractul și un alt jucător de bandă, William Baeten. În vârstă de 25 de ani, belgianul a ajuns la Craiova în 2020. De la venirea sa, mijlocașul a înscris 10 goluri și a oferit 11 pase decisive în 70 de meciuri.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *