Ultima ora: Planurile conducerii CEO în opinia lui Bunoaica

Despre Complexul Energetic Oltenia și despre închiderea companiei energetice, așa se prezintă anul 2023. Și asta pentru că actualul Guvern este cel care pune lacătul pe cel mai mare producător de energie pe cărbune din țară, cu 10 ani mai repede față de termenul impus de UE. Unele modificări au vizat cele două grupuri energetice de la Turceni și Rovinari, dar acestea nu au mai fost trecute în conservare, primind o amânare până în iunie 2023, când vor fi închise.
Liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia par a se lupta cu morile de vânt atunci când își strigă drepturile și când cer să nu se închidă Complexul Energetic Oltenia. De cele mai multe ori strigătele lor sunt fără rost. Nicu Bunoaica, liderul de sindicat, spune că actuala conducere a companiei împreună cu reprezentanții Guvernului, vor să închidă carierele miniere care funcționează. Acesta spune că a fost o strategie des întâlnită chiar și atunci când au fost închise alte companii energetice.
Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO

https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/03/vox-bunoaica-1.mp3
”Dan Plaveti, desemnat recent președinte al Directoratului companiei energetice, a venit pentru închiderea colosului”, acuză Bunoaica.
Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/03/vox-bunoaica-2.mp3
Liderul de sindicat cere demisia Ministrului Energiei, Virgil Popescu. Acesta îl consideră vinovat de toate modificările care au fost făcute, dar și de viitorul șubred care se anunță pentru Complexul Energetic Oltenia.
Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/03/vox-bunoaica-3-PING.mp3
Casiana Hîncu

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *