Ultima ora: O nouă achiziție de aparatură medicală la Spitalul din Drobeta Turnu Severin

Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin va fi dotat cu aparatură nouă. Ministerul Sănătății a alocat peste 3 milioane de lei pentru achiziționarea de echipamente medicale necesare unității medicale. Anunțul a fost făcut de președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
,,Am semnat contractul de finanțare prin care Ministerul Sănătății condus de ministrul Alexandru Rafila a alocat Consiliului Județean Mehedinți, suma de 3,264 milioane lei pentru achiziția de aparatură și echipamente medicale necesare actului medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.
Îi mulțumesc domnului Ministru, Alexandru Rafila, pentru faptul că a susținut Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin încă de când a preluat Ministerul Sănătății și o face în continuare. Faptul că alocă sume importante pentru achiziția de echipamente și aparatură, este o dovadă că susține și eforturile noastre de a moderniza întreaga infrastructură de sănătate pentru ca locuitorii județului Mehedinți să beneficieze de un act medical de calitate, atât în ceea ce privește diagnosticarea, cât și tratamentul. Aparatura și echipamentele care vor fi achiziționate vor fi folosite în secțiile de anestezie și terapie intensivă, chirurgie, interne și nou-născuți”, a transmis Aladin Georgescu.

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *