Ultima ora: O altă clădire din Târgu Jiu revine în patrimoniul municipalității

Încă o clădire de patrimoniu a revenit în proprietatea municipalității. Este vorba despre o construcție de pe Bulevardul Brâncuși, vizavi de Parcul Central. „Am recuperat încă o clădire de patrimoniu a municipiului Târgu Jiu, așa cum am reușit să readucem în patrimoniul orașului parcarea de la Rodna, parcarea din strada Progresului, Casa de Cultură, terenul pe care se află acum baza sportivă a Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”, terenul de lângă Parcul Coloanei Infinitului, donat de doamna Ertegun și cum vom proceda și cu Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”.
Este vorba, de data aceasta, despre clădirea situată în Bulevardul Constantin Brâncuși, vizavi de Parcul Municipal, în spatele Universității „Constantin Brâncuși”. Avem o hotărâre judecătorească definitivă în acest sens, iar imobilul revine în proprietatea municipalității.
O asociație înființată în anii ’90 a încercat să obțină patrimoniul altei asociații care a funcționat în perioada interbelică, dar șeful Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Alina Pițu, și colegii săi au reușit să convingă instanța, iar patrimoniul orașului se reîntregește cu o clădire superbă care îi aparține de drept”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *