Ultima ora: Noul prefect de Olt vrea ca județul să fie fruntaș la atragerea de fonduri europene

Noul prefect al județului Olt, Mario De Mezzo, intenționează să constituie un grup de lucru la nivelul Prefecturii în care să reunească persoanele din instituții cu atribuții în atragerea de fonduri europene.
„Județul Olt nu stă rău în atragere de fonduri europene, este în zona de mijloc a țării, însă îmi propun ca în mandatul meu de prefect să ajungem în primele cinci județe din țară, drept care încă de la începutul săptămânii viitoare voi propune crearea unui task force de atragere de fonduri în care să invit toți colegii din administrația publică, atât din instituții, cât și din primării, care au ca responsabilitate atragerea de fonduri. În acest grup de lucru pe care îl voi crea la nivelul Prefecturii vom identifica oportunitățile de finanțare, având în vedere că a început un nou exercițiu financiar, dar și că avem PNRR-ul ca resursă de atragere de fonduri, vom vedea care sunt resursele pe care le avem pentru a scrie cât mai multe proiecte și pentru a atrage cât mai multe fonduri”, a transmis De Mezzo.
Totodată, prefectul a declarat că va pune accentul pe patru direcții de acțiune, respectiv sănătatea, economia, educația și eficientizarea serviciilor publice.

sursa: euroolteniainfo.com

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *