Ultima ora: Microbuze școlare pentru elevii din județul Mehedinți

Elevii din mai multe localități mehedințene vor beneficia de autobuze școlare electrice, în cadrul unui proiect implementat de Consiliul Județean Mehedinți. Acesta are o valoare de peste 36 milioane de lei și este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Astfel, vor fi achiziționate peste 30 microbuze care vor ajunge la primăriile din mediul rural, pentru transportul elevilor din zonele îndepărtate de școală. În acest fel, vor fi asigurate condiții foarte bune de acces al copiilor în unitățile de învățământ și va scădea riscul de abandon școlar.

“Avem o infrastructură rutieră foarte bună, urmare a investițiilor realizate în ultimii ani de Consiliul Județean Mehedinți și primăriile din județ și vom avea și mijloace moderne de transport școlar. Consiliul Județean Mehedinți a depus o nouă cerere de finanțare prin Ministerul Mediului pentru achiziția unei noi serii de 10 microbuze hibride care să vină în completarea celor 30 care se vor achiziționa prin PNRR. Profităm de toate oportunitățile pentru ca elevii din județul Mehedinți să ajungă la școală în condiții de confort și siguranță”, a transmis președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu.

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *