Ultima ora: Licitație pentru reamenajarea centrului pietonal din Târgu Jiu

Urmează licitația pentru proiectarea și execuția centrului pietonal din municipiul Târgu Jiu. Firmele interesate se pot înscrie până pe data de 7 decembrie. Este o investiție care constă în înlocuirea betonului amprentat cu dale din andezit. Totodată, se va interveni și asupra spațiilor verzi, a stâlpilor, a corpurilor de iluminat și a mobilierului urban. „Centrul pietonal intră în linie dreaptă pentru modernizare! Am ajuns în faza de licitație și încurajez firmele din Gorj să participe cu oferte, ca de obicei, pentru că mereu am avut o colaborare excelentă și ne dorim ca banii să rămână aici.
20 de milioane de lei este suma fără TVA licitată, valoarea totală estimată a proiectului fiind de aproape 30 de milioane de lei, adică 6 milioane de euro. Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 decembrie, urmând ca în 3 luni să aibă loc proiectarea, iar în 12 luni execuția. Betonul amprentat va fi acoperit cu dale din andezit, un proces care nu va dura foarte mult, având în vedere faptul că se va folosi un adeziv special.
Se va interveni și asupra spațiilor verzi, vor fi înlocuiți stâlpii și corpurile de iluminat și vom avea mobilier urban nou și de calitate. Transformăm centrul pietonal într-un adevărat mall în aer liber, o zonă destinată relaxării și plimbărilor”, a transmis edilul Marcel Romanescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *