Ultima ora: Jandarm gorjean, căzut într-o râpă în Munții Parâng

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, aflat în timpul liber, în timp ce efectua o drumeție în Munții Parâng, s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă de aproximativ 300 de metri. Acesta era însoțit de un alt coleg care, în încercarea de a-l prinde, a pierdut rucsacul și telefonul. A coborât în râpă, găsindu-l pe jandarm cu multiple traumatisme la cap, fără a prezenta semne vitale. Întrucât jandarmul care coborâse în râpă nu a reușit să găsească telefonul pentru a solicita sprijin, a luat decizia de a pleca spre cea mai apropiată localitate, pentru a găsi ajutoare. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, nu s-a putut interveni încă de aseară, locul unde s-a produs accidentul nu a putut fi identificat, intervenția pentru recuperarea jandarmului fiind amânată din cauza codului galben de viscol.
În acest moment, două echipe de jandarmi montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, însoțiți de colegul care a fost alături de jandarm, intervin pe munte pentru a identifica zona unde s-a produs accidentul. Acțiunea de căutare a început în această dimineață, încă de la ora 06.00. Eforturile de identificare ale jandarmului sunt susținute și de echipele de salvamont.

„Menționăm faptul că, încă de aseară, familia jandarmului a fost anunțată de producerea evenimentului de către psihologul din cadrul Jandarmeriei Gorj, care le este alături pentru a acorda asistență de specialitate.
Eforturile noastre se concentrează în acest moment pe acțiunea de recuperare a colegului nostru. Avem speranța că vom reuși să facem acest lucru cât mai curând!”, au transmis reprezentanții IJJ Gorj.IMG_4267

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *