Ultima ora: De ce nu se deschide bazinul de înot din Târgu Jiu

Bazinul de înot de lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu, recepționat la sfârșitul lunii septembrie 2022, nu poate fi dat în folosință deocamdată. Potrivit primarului Marcel Romanescu, bazinul rămâne închis din lipsă de personal. Mai exact, este nevoie de patru salvamari. Obiectivul a fost preluat de Edilitara pentru administrare, astfel că salvatorii trebuie să fie angajații societății. Autoritățile spun că, în lipsa lor, nu vor putea primi autorizație de funcționare.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/04/vox-romanescu-1-1.mp3

S-au fixat și tarifele de intrare. Astfel, de la ora 08:00 la ora 14:00, bazinul va putea fi folosit în mod gratuit de către elevii din Târgu Jiu, conform unor programări transmise de profesorii de sport, iar după ora 16:00, aceștia vor plăti 10 lei pentru o oră. Adulții vor achita 20 de lei pe oră, iar pensionarii 15 lei.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/04/vox-romanescu-2-PING-1.mp3

Bazinul din Târgu Jiu are dimensiuni de 12,5 m x 25 m și este dotat cu cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, mobilier adecvat, grupuri sanitare, precum și vestiare.

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *