Ultima ora: Ce străzi se asfaltează, în aceste zile, în municipiul Târgu Jiu

Se lucrează intens, în aceste zile, la asfaltarea mai multor străzi din municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre strada Unirii, de la intersecția din fața Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, și strada Prieteniei.
„Se lucrează și în weekend la Târgu Jiu, iar intervențiile se fac și în timpul nopții, în așa fel încât să finalizăm cât mai rapid aceste lucrări. Nu ne dorim să prelungim disconfortul cetățenilor, mai ales că vorbim de zone aglomerate, precum intersecția din fața Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”. Aici se decopertează întreaga intersecție și se toarnă un nou covor asfaltic. Este o acțiune a Societății Edilitara și asigurăm cetățenii că se va finaliza în câteva zile.
Intervenim și pe strada Prieteniei, acolo unde se toarnă primul covor de asfalt.
Totodată, continuăm și activitățile de primăvară, cu accent pe toaletarea copacilor și spațiilor verzi, dar Edilitara intensifică și acțiunile de curățenie în cartierele din municipiu.
Avem un weekend plin, așa că rămânem la datorie. Dumneavoastră vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste tot articolul pe Read More 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *