UCB Târgu Jiu rămâne la Runcu

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Universitar ,,Constantin Brancusi” din Targu Jiu isi va disputa meciurile de pe teren propriu la Runcu. Reprezentantii trupei gorjene sustin ca acceptul pentru a utiliza Sala Sporturilor din municipiu a venit tardiv.


Directorul clubului, Virgil Popovici, este de părere că doar presiunea mediatică le-a îndemnat pe autoritățile din Târgu Jiu să-și de acordul de principiu pentru ca formația universitară să-și joace meciurile de acasă în Sala Sporturilor. Totuși, acesta a venit prea târziu, iar UCB va debuta în acest sezon, în meciul împotriva formației CSU Craiova, în sala de sport a Liceului Tehnologic „G-ral Constantin Șandru” din Bîlta, comuna Runcu.

Virgil Popovici, director CS UCB Târgu Jiu

Reprezentanții UCB susțin că vor reveni la Târgu Jiu, dar este puțin probabil să o facă în acest sezon, mai ales că autoritățile locale din Runcu au dat dovadă de deschidere față de echipa de handbal.

Virgil Popovici, director CS UCB Târgu Jiu

Deși nu a dorit să-i ofere o replică directorului de la echipa de handbal, primarul Marcel Romanescu a precizat că următorul meci considerat pe teren propriu al formației UCB se poate desfășura în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *