Turneu internațional organizat de academia lui Florin Mergea

Academia de Tenis ,,Florin Mergea” organizează, în perioada 2-7 mai 2023, cea mai importantă competiție de profil din România, destinată juniorilor sub 18 ani, ITF J200. La această întrecere sunt așteptați sportivii din toată lumea, împreună cu staff-ul lor. Calificările se vor desfășura în perioada 30 aprilie – 01 mai. Vor fi prezenți jucători de top din clasamentul ITF Juniors World Tour, anticamera circuitului profesionist de seniori. De asemenea, acest turneu reprezintă și o bună oportunitate pentru juniorii academiei de a lua pulsul unei competiții majore. Sportivii vor beneficia de cele mai bune condiții de organizare și de ospitalitatea echipei academiei. Baza sportivă dispune de 10 terenuri: 5 în locația principala (Calea Severinului nr. 1 A, HOTEL YMY) și 5 în locația secundara (Baza Mirual din strada Narciselor).
Intrarea la acest eveniment va fi gratuită, inclusiv la meciurile finale.


La Academia de Tenis ,,Florin Mergea” se pregătesc, zi de zi, sportivi de toate vârstele și nivelurile, de la 5 ani până la sportivi seniori profesioniști.


Chiar în următoarea perioadă, o parte din sportivi sunt chemați la Centrul Național de Tenis pentru selecțiile naționale, iar mai mulți dintre ei fac parte din lotul național de U16 și Tineret. Este vorba de Alesia Breaz, Bianca Nica, Alexandru Petcu (U16) Călin Știrbu (U18), Bianca Barbulescu (tineret), Erich Pop (U14) și Sonia Hîrsu (U12).


,,Ne dorim să dezvoltam din ce în ce mai mult nivelul tenisistic din România și să devenim un etalon al sportului de înaltă performanță”, au transmis reprezentanții academiei.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *