Troupe: Principala preocupare este să jucăm un baschet mai bun

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu dau astăzi piept cu cea mai puternică fomație din LNBM, U-BT Cluj Napoca. Meciul de pe terenul campioanei începe la ora 18.00.


Antrenorul Porter Troupe a avut la dispoziție mai multe zile pentru a îmbunătăți jocul gorjenilor. Americanul speră la o creștere a evoluțiilor echipei sale în perioada următoare.


“Jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionat și este o nouă oportunitate pentru noi să arătăm că ne-am îmbunătățit jocul și continuăm drumul spre a ne realiza obiectivul: rămânerea în prima ligă. Am avut câteva antrenamente bune, băieții s-au prezentat foarte bine în ultimele zece zile, au tras din greu, și vom vedea cum ne vom prezenta vineri. Obiectivul nostru este să jucăm un baschet mai bun decât am jucat până acum. Asta este principala mea preocupare. Dacă vom reuși acest lucru, putem câștiga cu oricine”, a spus Troupe.


Penultimul sosit la echipă, Xavier Cannefax, a rămas impresionat de baschetul care se joacă în România și spune că el și coechipierii vor munci din greu pentru a corecta rezultatele din începutul sezonului.


„Trebuie să câștigăm meciuri, iar aceste rezultate ne fac să muncim și mai mult și să găsim o cale pentru a câștiga. Liga din România are un nivel foarte înalt. Se joacă fizic, iar jocul colectiv al echipelor este foarte bun, așa că trebuie să muncim foarte mult. Fără îndoială avem valoarea necesară să ne menținem în prima ligă. Trebuie doar să fim sănătoși și să ne valorificăm potențialul”, a declarat Cannefax.


La Cluj va debuta și pivotul Thomas Kottas, adus la Târgu Jiu după meciul cu CSM Ploiești.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *