Trei ceasuri rele pentru șoferii din Gorj! Al doilea stâlp doborât în această dimineață

UPDATE

Ziua de marţi, 16 mai, chiar s-a dovedit a fi cu trei ceasuri rele pentru doi şoferi din Gorj. Ambii au doborât, în această dimineață, doi stâlpi de electricitate.


Primul accident s-a produs, în jurul orei 8.30, pe raza localității Arcani. Polițiștii spun că un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 E Arcani, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp de la marginea drumului. În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj


Cel de-al doilea accident s-a produs, câteva ore mai târziu, în localitatea Pojogeni. Un tânăr de 28 ani, din Târgu Jiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, târgujianul a fost rănit și transportat la spital. Potrivit polițiștilor, acesta avea permisul de conducere suspendat.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Stirea initială

Tot în această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au intervenit la un accident rutier cu victime, produs în localitatea Pojogeni. Din primele date, a avut loc o coliziune între un autoturism și un stâlp de electricitate. Revenim cu informații!

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *