Trăiască americanii!

A fost Ziua Americii pe 4, prilej pentru politicienii care au planuri pe final de 2024 de a-și prezenta omagiile etc. General al Armatei Române, fostul premier Nicolae Ciucă a postat mesaje pe Facebook pentru americani (pe 3 iulie): „Un eveniment excelent organizat de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenței. Ca lider al lumii libere, Statele Unite sunt cel mai important partener strategic al României, iar relațiile noastre bilaterale sunt la un nivel ridicat, care continuă să fie consolidat. Pe plan internațional, ambele țări au poziții similare în protejarea libertăților și a drepturilor fundamentale, precum și în aspecte geopolitice cu greutate, precum războiul din Ucraina. Ne bazăm pe sprijinul și pe experiența americană în materie de apărare și dezvoltare.


Ca președinte al Senatului, i-am transmis Excelenței Sale, doamna ambasador Kathleen Kavalec, felicitări pentru aniversarea a 248 de ani de independență a SUA”


Mai spune așa domnul Ciucă, de data asta postând chiar pe 4 iulie: „Transmit astăzi prietenilor și partenerilor noștri americani urări de prosperitate și fericire, așa cum fondatorii Statelor Unite au scris în Declarația de Independență din 4 iulie 1776. Această zi este și una de celebrare a libertății și a democrației, principii de bază ale lumii libere în care România a revenit în urmă cu peste trei decenii.


SUA sunt pentru noi un partener strategic cu o deosebită importanță, cu care avem relații aprofundate în toate domeniile – de la economic la diplomatic și de la cultural la apărare. Suntem cu inima alături de prietenii noștri americani la aniversarea a 248 de ani de independență. Happy 4th of July!”

Caută domnul Ciucă sprijin, și-l consolidează ori e un gest de bunăvoință? Vedem…

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *