Traficanți de droguri din Olt, arestați preventiv

Doi bărbați au fost arestați preventiv de oamenii legii pentru că au vândut canabis, cocaina și MDMA consumatorilor din județul Olt. Unul dintre aceștia a fost prins.


Au fost conduse la audieri 38 de persoane în baza mandatelor de aducere emise pe numele acestora. Doar doi dintre ei au fost arestați pentru 24 de ore, iar, ulterior, s-a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.


”Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada februarie – mai 2024, o persoană ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis, cocaină și MDMA, către consumatori din județul Olt. Cea de-a doua persoană a fost prinsă în flagrant delict, în cursul zilei de ieri, în timp ce ar fi deținut o cantitate de canabis destinată vânzării, un grinder, un cântar electronic de precizie, precum și o sumă de bani. De asemenea, din probatoriul administrat a rezultat că aceasta ar fi vândut în mod repetat canabis (drog de risc) către diverși consumatori, inclusiv celeilalte persoane cercetate”, a arătat IPJ Olt.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *