Tot mai jos! Gorjenii au pierdut seria cu Focșani

CSM Târgu Jiu a fost învinsă și în Turul al doilea al play-out-ului din Liga Naționala de Baschet Masculin. Gorjenii au cedat, dramatic, la Focșani, 89-87, iar gazdele au închis seria, scor 3-1.


Elevii lui Kresimir Basic nu au putut profita de o prestația foarte bună a căpitanului Dimitrius Underwood, care a totalizat 37 de puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive. Meciul a fost decis în ultima secundă, când Sherwood Brown a fost trimis la linia de libere după un presupus fault. Americanul a transformat ambele aruncări și a decis câștigătoarea.


”Am pierdut împotriva unei echipe care și astăzi a avut doar 4 marcatori. Am primit 110, 93 si 89 de puncte, ceea ce pentru mine este aboslut imposibil de explicat, chiar dacă procentajele lor au fost la nivel de competiții europene. Nu avem absolut nici o scuză și trebuie ca fiecare dintre noi să ne asumăm, bărbătește, această situație”, a declarat directorul tehnic al clubului gorjean, Claudiu Alionescu.


”Am luptat până la final, dar, din nefericire, am fost lipsiți și de noroc. Am întâlnit o echipă care a aruncat cu niște procentanje incredibile în ultimele 3 meciuri, dar până la urmă trebuie să recunoaștem că au câștigat meritat seria”, a admis antrenorul Kresimir Basic.


Pentru a evita ultimul loc, CSM Târgu Jiu trebuie să treacă de Laguna București. Seria începe la Târgu Jiu, cu meciuri pe 11 și 13 mai.


CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 37p, David Antonescu 7p, Noam Weinberg 1p, Milan Luzaic, Ethan Wright 16p, Camil Berculescu 9p, Cameron Oluytan 8p, Jalen Dupree, Adrian Vaida 2p, Arsenije Vuckovic 14p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *