Ținute de vară pentru birou

Dacă ținem cont de temperaturile ridicate din ultimele zile, un lucru pare sigur: vara începe să-și intre în drepturi. Iar acest lucru presupune și regândirea ținutelor office. Însă, chiar dacă zilele călduroase v-ar putea ademeni să încercați tot felul de combinații mai relaxate sau poate chiar ușor nonconformiste, trebuie să țineți cont că biroul rămâne, totuși, un mediu cu anumite pretenții vestimentare. Deci, trebuie să vă asigurați că păstrați o anumită decență. Decolteul nu trebuie să devină prea adânc, bretelele prea subțiri sau fustele prea scurte.


Așadar, daca sunteți în căutarea unor idei de tinuțe pentru birou, cea mai populară opțiune este rochia. Versatilă și ușor de purtat cu aproape orice, aceasta reprezintă o alegere excelentă inclusiv în zilele calde, în care tot ce vă doriți este o tinută elegantă și lejeră în același timp. 


Tot pentru o zi la birou, în care vreți să obțineți un look girly, alegeți să purtați o camașă albă sau din denim, alături de o fustă midi simplă. Iar dacă doriți o pată de culoare, alegeți o fustă cu un imprimeu fun.
O altă ținută extrem de simplă și foarte casual, ideală pentru birou, mai ales atunci când vă grăbiți dimineața, este formată dintr-un top, o fustă în pliuri și o pereche de sandale. În felul acesta nu veți da greș.
Totodată, în funcție de dispoziția pe care o aveți, puteți alege să purtați o cămașă albă și o pereche de pantaloni.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *