Tensiune la Pandurii! Cojocaru cere transferuri, suporterii îi cer să plece

Pandurii Targu Jiu a remizat, vineri, pe teren propriu cu formaţia Jiul Petrosani, la prima partida de verificare a gorjenilor dupa iesirea din cantonament. Suporterii l-au contestat pe antrenorul Calin Cojocaru.


Meciul s-a încheiat cu un scor spectaculos, 3-3, asta deşi gazdele au avut un avans de două goluri până spre finalul jocului, dar au fost egalaţi incredibil la ultimele faze ale meciului. Golurile amfitrionilor au fost înscrise de Rasoveanu, care a reuşit o dublă, şi Robert Petre. Foc şi pară după ce echipa sa a căzut pe final, antrenorul timişorean a ţinut să le explice jucătorilor că au comis greşeli impardonabile. De altfel, tehnicianul a admis că formaţia trebuie întărită urgent.

Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Principalul Pandurilor a rămas cu un gust amar după plecarea lui Felipe Acosta chiar la Viitorul. Deşi Acosta a revenit în Liga 2, Cojocaru a fost ironic la adresa transferului pe care l-a “prins” columbianul, considerând că mijlocaşul a făcut un pas înapoi.

Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Zecile de suporteri care au format galeria Pandurilor la acest meci i-au cerut demisia, în mod repetat, lui Cojocaru, dar tehnicianul nu a părut foarte afectat de gestul fanilor, declarând că îşi va continua munca în cadrul unui club pe care l-a ţinut pe linia de plutire.

Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Pandurii va juca ultimul meci înainte de debutul în meciurile oficiale împotriva formaţiei vâlcene Flacăra Horezu.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *