Târgu Jiul iese, la noapte, din scenariul roșu

Municipiul Targu Jiu, care timp de 15 zile a fost in scenariul rosu din cauza ratei ridicate de infectare, scapa din aceasta noapte de o mare parte din restrictii.

Astfel, restricțiile impuse de Comitetul Judetean pentru Situații de Urgență Gorj, când rata de infectare era de peste 3 la mia de locuitori, vor fi ridicate din această noapte, după ce s-a constatat că indicele a ajuns la 1,73.
“Vreau să vă mulțumesc, în primul rând dumneavoastră, cetățenilor, pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă în această perioadă. În timp ce multe municipii se confruntă cu situații dificile, ajungându-se la carantină, la noi numărul de infectări este în scădere. Începem sărbătorile de iarnă cu această veste bună și sper că vom continua tendința de scădere și în perioada următoare. Rămânem, totuși, rezervați, dar ne bucuram pentru faptul că multe firme își vor relua activitatea. Este o veste extraordinară pentru noi toți!”, este mesajul transmis de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *