Tânără de 10, premiată cu 10.000 de lei

An de an, autoritatile locale au un obicei si anume acela de a premia elevii care au perfomanţe, elevii de zece. Acesta este un semn de recunoştinţă pentru cei mai buni elevi, si de la care de au mari aşteptări.

Un astfel de exemplu este și la Rovinari unde autoritățile locale au premiat, cu 10.000 de lei, o elevă care a obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este vorba de Daria Bolborea. Tânăra învață, în prezent, la un liceu din Timișoara.

„Am avut deosebita onoare să o cunosc personal, astăzi, pe Daria Bolborea, o tânără de excepție a orașului Rovinari. Daria a obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, singura medie de 10 obținută în orașul Rovinari și printre puținele note maxime obținute în județul Gorj. Pentru performanța înregistrată, pentru eforturile depuse și dăruirea cu care a învățat, cu sprijinul Consiliului Local i-am acordat un stimulent financiar în valoare de 10.000 de lei. Acest premiu reprezintă însă doar o mică parte din întreaga apreciere pe care i-o purtăm. Daria învață acum la un liceu de prestigiu din Timișoara, iar la finalizarea studiilor liceale spune că se va îndrepta către medicină sau cercetare. Cu siguranță, orice cale va alege, o să realizeze lucruri mărețe și ne va face mândri de faptul că este rovinăreancă” a spus primarul Robert Filip pe pagina sa de facebook.

Anamaria Frățilescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *