Sute de societăți comerciale verificate, în weekend, de polițiștii gorjeni

Peste 800 de societati comerciale au fost verificate de politistii gorjeni pentru a informa, controla si preveni raspandirea cu noul coronavirus. Astfel, mai multe localuri din Targu Jiu au fost luate cu asalt de oamenii legii, in acest weekend, aproape de miezul noptii.
În ultimele 7 zile au fost desfăşurate acţiuni de verificare, cu efective mărite, în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la verificarea respectarii măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19. 
Astfel, au fost verificate 848 de societăți comerciale, fiind  aplicate 321 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 181.072 lei.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj:

Unele persoane prezente la terasele din Târgu Jiu au declarat că s-au speriat văzând atâția polițiști care patrulau în centrul orașului.

Oamenii legii reamintesc că în toată această pandemie de coronavirus, astfel de verificări vor fi efectuate în continuare, cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *