Sute de amenzi și permise reținute de polițiștii gorjeni în traffic

Aproape 1000 de sancţiuni au fost aplicate de politistii gorjeni in urma unor controale efectuate in trafic, zilele trecute. Timp de o saptamana, politistii rutieri au desfasurat, la nivel judetean, o actiune pe linie rutiera ce a avut ca scop conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor interzise.

Pe lângă sutele de sancţiuni au fost reținute și peste o sută de permise de conducere. Acțiunea s-a desfășurat începând de la 29 iunie. Până astăzi, 7 iulie, au fost aplicate în total 958 de sancţiuni contravenţionale.

Din totalul sancțiunilor aproape 300 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 5 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor și multe altele pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Având în vedere că faptul că aceste încălcări ale normelor rutiere duc la producerea de accidente rutiere, în care sunt implicaţi participanţii la trafic, se impune continuarea acţiunilor, în funcţie de evoluţia situaţiei operative.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *