Strategii de dezvoltare a comunei Scoarța

Strategia de dezvoltare locala a comunei Scoarta este una ampla. In viziunea reprezentantilor autoritatii publice locale se doreste realizarea de investii ce privesc imbunatatirea conditiilor de viata ale cetatenilor prin asigurarea accesului  la  utilitatile  de  baza si dezvoltarea infrastructurii.

Autorităţile publice locale au fost preocupate în ultimii ani, de reabilitarea sau construirea unor obiective importante pentru comunitate realizate atât  din fonduri de la bugetul local cat si din alte fonduri.
In ceea ce priveste toamna anului 2019 la Scoarta au fost deja trasate investitiile ce urmeaza a fi demarate cat si finalizate.

Pinişoară Laurentiu Claudiu, sef birou investitii

De asemenea, se doreste introducerea retelei de gaze naturale in comuna, investitie care in acest moment se afla in studiu.

Pinişoară Laurentiu Claudiu, sef birou investitii

Valul de caldura din ultima perioada si lipsa de precipitatii a creat neplaceri si in comuna Scoarta, si asta din cauza ca oamenii folosesc de cele mai multe ori apa sa- si ude gradinile.

Pinişoară Laurentiu Claudiu, sef birou investitii

Tot in aceasta perioada autoritatile locale doresc si fac demersuri sa obtina finantare pentru caminul cultural din comuna Scoarta.

Anamaria Giurea

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *