Știința Turceni joacă pe 5 și 9 august

Stiinta Turceni se pregateste pentru barajul care o poate duce in Liga a treia. Echipa din Gorj va juca meciurile decisive pe 5 si 9 august.

Campioana Gorjului are o misiune dificilă în fața reprezentantelor din Arad și Caraș Severin. Deocamdată, nu a fost stabilit locul de desfășurare al meciurilor de baraj, dar partidele urmează să se dispute pe teren neutru. Antrenorul din Turceni, Viorel Cojocaru, a declarat că lotul este valid, cu excepția a doi jucători care vin după probleme medicale mai vechi.

Viorel Cojocaru, antrenor Știința Turceni

După ce a promovat în eșalonul terț cu Internațional Bălești și Gilortul Târgu Cărbunești, Alexandru Dăianu recunoaște că este mai dificil de această dată. Jucătorul Științei prefera un baraj cu o singură formație, care să se dispute tur-retur.

Alexandru Dăianu, Știința Turceni

Deocamdată, formația din Turceni trebuie să efectueze testele obligatorii pentru depistarea Covid-19, iar oficialii clubului gorjean nu au deloc o misiune ușoară.

Viorel Cojocaru, antrenor Știința Turceni

Victoria Zăbrani va reprezenta Aradul la baraj, în timp ce reprezentanta Carașului se va decide între Progresul Ezeriș şi Rapid Buchin.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *