Speră că nu vor mai avea loc acte de vandalism la nivelul orașului

Orasul Rovinari este in plina dezvoltare, iar investitiile continua in fiecare zi. Primarul Robert Filip isi da silinta ca locuitorii sa aiba parte de toate utilitatile, dar si de o imagine frumoasa a orasului in care traiesc. Din pacate, mai exista si persoane de rea credinta care produc distrugeri, rup florile din parcuri sau chiar arunca deseurile in locuri nepermise.
Robert Filip, primarul din Rovinari, isi doreste ca locuitorii orașului să fie entuziasmați de investițiile pe care acesta le implementeaza. Exista si persoane care, in loc sa admire frumusetea orasului, prefera sa distruga florile din parcuri sau chiar sa rupa cosurile de gunoi. In cel mai scurt timp, acesta isi doreste sa fie limitat si accesul animalelor în spațiile verzi, pentru că vrea să creeze anumite zone speciale pentru câini și pisici.

Robert Filip, primar Rovinari

La nivelul orașului Rovinari au loc tot mai des acțiuni de ecologizare pentru a-i face pe oameni să conștientizeze cât de importantă este curățenia în mediul în care trăiesc.


În ultimul timp, cele mai multe resturi, în mare parte chiștoace de țigări, au fost găsite sub balcoanele blocurilor, la intrările în scări sau în preajma băncuțelor. Din acest motiv, primarul Robert Filip a decis ca acolo unde se vor găsi resturi de țigări, se vor ridica băncile de la scările blocurilor sau din părculețe.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *