Șoferi beți depistați în a doua zi de Paște

Minivacanța de Paște s-a încheiat și, odată cu aceasta au început controalele în trafic. Mai mulți șoferi au fost depistați băuți la volanul autoturismului, sau chiar fără premise de conducere, în a doua zi de Paște. Polițiștii din Gorj i-au ”răsplătit” cu dosare penale.


În primul caz este vorba despre un bărbat de 44 de ani depistat în trafic conducând haotic pe DN 67 D, din direcția Lelești-Târgu Jiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și a indicat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oana Vlăduț, purtător de cuvânt IPJ Gorj

În al doilea caz a fost depistat, în trafic, un tânăr de 23 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 Motru Sec. Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Oana Vlăduț, purtător de cuvânt IPJ Gorj

De asemenea, un alt șofer a fost depistat în trafic cu o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, care a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, conducătorul auto a refuzat.

Oana Vlăduț, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *