SJU Târgu Jiu, tot cu manager interimar

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu va ramane cu manager interimar. Concursul pentru ocuparea functiei de conducere a fost anulat.

Trei candidaţi aveau dosarele depuse pentru acest post . Este vorba despre Dumitru Vienescu, actualul manager interimar, Tiberiu Tătaru, fost manager la spitalele din Târgu Jiu şi Dobriţa şi Emil Grigore, managerul spitalului din Novaci. Decizia de amânarea a concursului a fost luată din cauza unei incompatibilități între secretara comisiei de concurs și unul dintre candidați. Este vorba despre Paula Bălan, șefa Resurselor Umane din cadrul instituției, care este intr-o relatie cu Tiberiu Tataru. Desi secretara s-a retras, nu a existat un înlocuitor, iar procedura va fi reluată in cateva luni.

Tiberiu Tătaru este de parere ca tergiversarile nu-si aveau locul, iar problemele de la unitatea medicala nu suporta amanare.

Tiberiu Tătaru, candidat

Situatia de la Spitalul Judetean a ajuns in presa nationala, dupa ce s-a aflat ca materialele sanitare și medicamentele erau depozitate împreună cu materialele de curățenie și alte obiecte, în condiții improprii, în magazia unității.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *