Colegiul Național „Spiru Haret” a celebrat Zilele Erasmus

Zilele Erasmus au fost celebrate și la Colegiul Național „Spiru Haret” , în prestigiosul amfiteatru, alături de invitați deosebiți.
Au fost prezentate discursuri din partea Inspectoratului Școlar Județean, reprezentat de inspectorul Marieta Pavel, și din partea Europe Direct, de către Lucian Dobroiu, care au reiterat importanța implementării acestor programe internaționale ca manieră de evoluție personală și culturală.
Profesorul Cristina Boian, unul dintre coordonatorii principali ai acestui eveniment, a explicat demersurile prin care au fost create aceste proiecte și felul în care se vor desfășura în perioada anului următor. De asemenea, profesorul Mihaela Onică, ca organizator, a facilitat interacțiunea între elevii participanți și auditoriul numeros, care și-au împărtășit experiențele din mobilitățile Erasmus trecute, percepute ca veritabile surse de învățare transdisciplinară.
Dialogul, viitoarele programe gândite în beneficiul elevilor și diseminarea conceptului de Erasmus+ în rândul celor prezenți au reprezentat punctele atinse în cadrul acestui eveniment de amploare.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *