Și-a înjunghiat prietenul! “Pascolo”, în stare gravă

Un barbat de 31 de ani din Targu Jiu se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost injunghiat de prietenul sau, un tanar de 24 de ani. Conflictul a pornit pe fondul consumului de alcool.

Cristi Dumitru, poreclit Pascolo, a fost înjunghiat, joi seara, de prietenul sau, Cristofer Laza. Apropiații spun că totul ar fi pornit de la faptul că victima ar fi refuzat să plece din locuința tânărului de 24 de ani, atunci când acesta i-ar fi spus că trebuie să vină prietena lui în vizită. Atacatorul a folosit un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 cm şi lăţimea de 2 cm, cu care şi-a lovit prietenul în zona pieptului, apoi și-a filmat victima în timp ce agoniza. După comiterea agresiunii, inculpatul Alexandru-Cristofer Laza a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată.

Cristi Dumitru a fost transportat de urgență la spital și a intrat direct în sala de operații, având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. Sâmbătă, acesta a fost transferat la Spitalul Clinic din Târgu-Mureș, iar starea sa rămâne în continuare grava.

Ramona Oprea, medic la Sectia Primiri Urgenta de la Spitalul Tg-Jiu

 

Agresorul este recidivist și urma să iasă peste două luni de sub supraveghere. El a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru tâlhărie.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *