Show de excepție cu Jean de la Craiova la Roșia de Amaradia

La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 30 iunie – 2 iulie, toți cetățenii comunei Roșia de Amaradia, și nu numai, au luat parte la cel mai spectaculos eveniment din localitate. Manifestările au avut loc pe stadionul din centrul comunei. “Festivalul Cântecului, Portului și Dansului Popular la Roșia de Amaradia” se află deja la a cincea ediție. Timp de trei zile, au urcat pe scenă soliști consacrați, precum Nicoleta Lăcătușu, Gică Păsărin și Alexandra Mărculescu. Sâmbătă, 1 iulie, au urcat pe scenă Niculina Stoican, Emil Badea, Eugenia Filip, Nicușor Micșoniu, Claudia Dascălu și Andra Matei. Duminică, la ora 19:00, a fost oferit un premiu de excelență, după care binecunoscutul cântăreț Jean de la Craiova a făcut senzație alături de Roberta Crintea, Aura Stoican și Marian Medregoniu. Noaptea s-a încheiat cu show de lasere, un foc de artificii și o discotecă în aer liber.


Pe o rețea de socializare mai mulți oameni și-au arătat aprecierea față de evenimetul organizat de către primarul localițății Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.


“La mulți ani, Rosia de Amaradia ! Felicitări domnului primar Liviu Ion Cotojman ! O sa mă întorc cu drag acolo unde m-am născut !” A fost minunat!!!!


“Felicitari domnului primar Liviu Ion Cotojman și întregii echipe pentru organizarea Zilelor Comunei Roșia de Amaradia!” au fost o parte din mesajele postate de cetățeni în mediul virtual.
Totodată, și primarul Liviu Cotojman a ținut să mulțumească tuturor celor care au fost prezenți pentru atmosfera creată.


“Mulțumesc tuturor interprețiilor pentru modul cum au condimentat distracția. Mulțumesc lui Jean de la Craiova- invitatul special. Salut cu respect cetățenii mei dragi și pe toți cei care au fost prezenți!”
Comuna Roșia de Amaradia din Gorj are în jur de 3.500 de locuitori și e condusă de primarul Liviu Ion Cotojman din anul 2008 .

Anamaria Frățilescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *